Pasta marchewkowa z selerem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta marchewkowa z selerem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

1 łyżka

1 opakowanie

1 łyżeczka

0.5 szklanki

1 szklanka

0.5 szklanki

3 łyżki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do miski.

Krok 2

Dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Siemię lniane jest niezwykle uniwersalne – delikatnie uprażone będzie smacznym dodatkiem do sałatek lub kanapek, a zmielone nadaje się świetnie do jogurtów, deserów, a także zup.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Schab w ziemniakach
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej