Pasta marchewkowa z selerem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta marchewkowa z selerem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

1 łyżka

1 opakowanie

1 łyżeczka

0.5 szklanki

1 szklanka

0.5 szklanki

3 łyżki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do miski.

Krok 2

Dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Siemię lniane jest niezwykle uniwersalne – delikatnie uprażone będzie smacznym dodatkiem do sałatek lub kanapek, a zmielone nadaje się świetnie do jogurtów, deserów, a także zup.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta marchewkowa z selerem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kanapka wrap z warzywami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej