Pasta z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

3 łyżki

250 gramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rokpol utrzyj ze śmietaną.

Krok 2

Dodaj orzechy i szczypiorek i wymieszaj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 15 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Bogracz tradycyjny
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej