Pasta z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

3 łyżki

250 gramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rokpol utrzyj ze śmietaną.

Krok 2

Dodaj orzechy i szczypiorek i wymieszaj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 15 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z orzechami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej