Dip ananasowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip ananasowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

3 plastry

0.5 szklanki

150 gramów

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ananasa pokrój w kostkę.

Krok 2

Dodaj tofu, sok ananasowy i cytrynowy, śmietanę, skórkę z cytryny, sól oraz pieprz.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej