Dip ananasowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dip ananasowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

3 plastry

0.5 szklanki

150 gramów

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ananasa pokrój w kostkę.

Krok 2

Dodaj tofu, sok ananasowy i cytrynowy, śmietanę, skórkę z cytryny, sól oraz pieprz.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip ananasowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej