Łosoś na pumperniklu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś na pumperniklu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

1 opakowanie

2 sztuki

2 łyżki

6 sztuk

2 sztuki

0.5 pęczka

0.5 pęczka

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj drobno łososia. Jajka przepiórcze ugotuj.

Krok 2

W kostkę pokrój korniszony, kapary i dymkę. Zioła posiekaj.

Krok 3

Łososia wymieszaj z korniszonami, kaparami, dymką i ziołami. Dopraw pieprzem i sokiem z cytryny. Skrop oliwą i wymieszaj.

Krok 4

Na każdym kawałku pumpernikla ułóż porcję i udekoruj połówką przepiórczego jajka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej