Łosoś na pumperniklu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś na pumperniklu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

6 sztuk

2 łyżki

2 łyżki

0.5 pęczka

2 sztuki

150 gramów

2 sztuki

0.5 pęczka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj drobno łososia. Jajka przepiórcze ugotuj.

Krok 2

W kostkę pokrój korniszony, kapary i dymkę. Zioła posiekaj.

Krok 3

Łososia wymieszaj z korniszonami, kaparami, dymką i ziołami. Dopraw pieprzem i sokiem z cytryny. Skrop oliwą i wymieszaj.

Krok 4

Na każdym kawałku pumpernikla ułóż porcję i udekoruj połówką przepiórczego jajka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś na pumperniklu  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zupa z papryki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej