
Składniki
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżeczka
200 gramów
4 łyżki
70 gramów
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Twarożek dokładnie utrzyj wraz z masłem i śmietaną.
Krok 2
Stopniowo dodawaj orzechy, cheddar, chleb razowy, musztardę, kminek, sól i pieprz.
Krok 3
Pastę pozostaw na noc w lodówce.

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej