Pasta orzechowo-serowa przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta orzechowo-serowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżeczka

200 gramów

4 łyżki

70 gramów

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twarożek dokładnie utrzyj wraz z masłem i śmietaną.

Krok 2

Stopniowo dodawaj orzechy, cheddar, chleb razowy, musztardę, kminek, sól i pieprz.

Krok 3

Pastę pozostaw na noc w lodówce.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta orzechowo-serowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej