
Składniki
1 sztuka
1.25 szklanki
1 łyżeczka
0.3 szklanki
0.2 szklanki
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gotuj słonecznik z wodą przez 10 minut pod przykrywką.
Krok 2
Ugotuj ryż.
Krok 3
Gorący słonecznik zmiksuj w blenderze, po czym dodaj ryż i pozostałe składniki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Kasza gryczana z boczkiem, bobem i pieczarkami
30 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej