Pasta ze słonecznika przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta ze słonecznika

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1.25 szklanki

1 łyżeczka

0.3 szklanki

0.2 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotuj słonecznik z wodą przez 10 minut pod przykrywką.

Krok 2

Ugotuj ryż.

Krok 3

Gorący słonecznik zmiksuj w blenderze, po czym dodaj ryż i pozostałe składniki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta ze słonecznika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej