Składniki
null
2 łyżki
1 szklanka
0.5 szklanki
1 opakowanie
200 gramów
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż przemyj, a następnie wsyp do gotującego się mleka. Dodaj odrobinę soli.
Krok 2
Gotuj na małym ogniu do momentu, gdy ryż wchłonie mleko – od czasu do czasu zamieszaj, aby ryż się nie przepalił
Krok 3
Maliny wsyp do małego naczynia i zasyp cukrem i cukrem waniliowym, a następnie uduś.
Krok 4
Połącz je następnie z ryżem ugotowanym, a następnie rozłóż na cztery talerzyki. Udekoruj serkiem homogenizowanym.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej