
Składniki
null
2 łyżki
1 szklanka
0.5 szklanki
1 opakowanie
200 gramów
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż przemyj, a następnie wsyp do gotującego się mleka. Dodaj odrobinę soli.
Krok 2
Gotuj na małym ogniu do momentu, gdy ryż wchłonie mleko – od czasu do czasu zamieszaj, aby ryż się nie przepalił
Krok 3
Maliny wsyp do małego naczynia i zasyp cukrem i cukrem waniliowym, a następnie uduś.
Krok 4
Połącz je następnie z ryżem ugotowanym, a następnie rozłóż na cztery talerzyki. Udekoruj serkiem homogenizowanym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej


























