
Składniki
250 gramów
20 sztuk
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj w lekko osolonym wrzątku. Odcedź.
Krok 2
Wymieszaj z połową dżemu. Wyłóż porcje na talerze.
Krok 3
Dookoła polej resztą dżemu, udekoruj malinami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Spaghetti bolognese
30 min.
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej