Składniki
250 gramów
20 sztuk
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj w lekko osolonym wrzątku. Odcedź.
Krok 2
Wymieszaj z połową dżemu. Wyłóż porcje na talerze.
Krok 3
Dookoła polej resztą dżemu, udekoruj malinami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
9 osób ogląda przepis: 
Zapiekanka makaronowa "PYCHOTKA"
45 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej