
Składniki
1 szczypta
0.5 sztuki
400 gramów
1 sztuka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj wg przepisu. Na 5 minut przed końcem gotowania dodaj brokuł podzielony na różyczki.
Krok 2
Na patelni roztop ser obrany ze skórki. Wymieszaj z pokruszoną kostką czosnkową. Dodaj makaron z brokułami i wymieszaj. Dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej