Pasta humus przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta humus

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 łyżek

4 sztuki

2 łyżki

250 gramów

0.5 łyżki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj groch, a następnie namocz go na noc w przegotowanej wodzie.

Krok 2

Czosnek posiekaj.

Krok 3

Ugotuj fasolę, przestudź, odcedź i zmiksuj z pastą sezamową, sokiem z cytryny, solą, papryką i czosnkiem.

Krok 4

Podczas miksowania stopniowo dodawaj olej.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta humus - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Budyniowiec
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej