Pasta bambusowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

3 łyżki

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pędy bambusa odsącz na sicie. Część odłóż, a część drobno pokrój.

Krok 2

Paprykę oczyść z gniazd nasiennych, po czym umyj, osusz i posiekaj.

Krok 3

Odłożone pędy bambusa zmiksuj z ćwiercią papryki, orzeszkami, majonezem, solą i pieprzem.

Krok 4

Wymieszaj z pokrojonymi pędami i resztą posiekanej papryki. Schłodź i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta bambusowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
10 osób ogląda przepis:
Ekspresowe ciasto
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej