Pasta z szynką

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 łyżeczka

100 gramów

3 łyżki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz.

Krok 1

Żółtka utrzyj z solą, pieprzem, musztardą i majonezem.

Krok 1

Biała i szynkę drobno posiekaj.

Krok 1

Wymieszaj z sosem i zieloną pietruszką.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej