Pasta z szynką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

1 łyżeczka

3 łyżki

2 łyżki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz.

Krok 2

Żółtka utrzyj z solą, pieprzem, musztardą i majonezem.

Krok 3

Biała i szynkę drobno posiekaj.

Krok 4

Wymieszaj z sosem i zieloną pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z szynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej