Pasta bananowa przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta bananowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżka

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Banana zetrzyj na tarce.

Krok 3

Połącz oba składniki i wymieszaj je z jogurtem.

Krok 4

Dopraw do smaku cukrem i sokiem z cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej