Pasta bananowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta bananowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 sztuka

4 łyżki

1 łyżka

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Banana zetrzyj na tarce.

Krok 3

Połącz oba składniki i wymieszaj je z jogurtem.

Krok 4

Dopraw do smaku cukrem i sokiem z cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta bananowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kukurydza w kolbie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej