Luksusowa pasta do chleba

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

3 łyżki

200 gramów

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Awokado umyj, rozetnij na pół i wyjmij pestki. Obierz cienko ze skórki i potnij w kostkę.

Krok 2

Zmiksuj razem z posiekaną cebulą, oczyszczoną, pokrojoną w paski papryką, biały serem i jogurtem.

Krok 3

Dopraw do smaku przyprawami i odrobiną soku z cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Luksusowa pasta do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tradycyjny schabowy
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej