Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
250 gramów
0.5 szklanki
150 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Łososia drobno pokrój.
Krok 2
Ubij śmietanę wraz ze szczyptą cukru.
Krok 3
Dodaj twarożek, sól i pieprz.
Krok 4
Wymieszaj z łososiem.
Krok 5
Schłódź i posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Ciasto biszkoptowe
15 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej