
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
250 gramów
0.5 szklanki
150 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Łososia drobno pokrój.
Krok 2
Ubij śmietanę wraz ze szczyptą cukru.
Krok 3
Dodaj twarożek, sól i pieprz.
Krok 4
Wymieszaj z łososiem.
Krok 5
Schłódź i posyp koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej