Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

2 sztuki

2 sztuki

null

1 łyżka

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wątróbki pokrój, a następnie lekko podsmaż.

Krok 2

Cebulę zeszklij.

Krok 3

Jajka ugotuj na twardo i posiekaj drobno.

Krok 4

Wątróbki i cebulę przepuść przez maszynkę, po czym wymieszaj z posiekanymi jajami, roztartym z solą czosnkiem, pieprzem i majonezem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z drobiowych wątróbek po żydowsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Zalewajka I
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej