Pasta czeska z ogórkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z ogórkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

4 łyżki

1 szczypta

4 sztuki

1 łyżka

3 sztuki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz.

Krok 2

Pokrój cebulę, białka i ogórki.

Krok 3

Żółtka utrzyj z majonezem, śmietaną, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Krok 4

Sos wymieszaj z białkami, ogórkami i cebulą. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej