Pasta czeska z ogórkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z ogórkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

4 łyżki

1 szczypta

4 sztuki

1 łyżka

3 sztuki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz.

Krok 2

Pokrój cebulę, białka i ogórki.

Krok 3

Żółtka utrzyj z majonezem, śmietaną, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Krok 4

Sos wymieszaj z białkami, ogórkami i cebulą. Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z ogórkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej