Pasta twarogowo-jajeczna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo-jajeczna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

1 sztuka

null

null

0.5 szklanki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajko ugotuj na twardo.

Krok 2

Ser i jajko zetrzyj na tarce.

Krok 3

Cebulę drobno posiekaj.

Krok 4

Składniki dodaj do jogurtu. Dopraw przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej