Pasta twarogowo-jajeczna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo-jajeczna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

1 sztuka

null

null

0.5 szklanki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajko ugotuj na twardo.

Krok 2

Ser i jajko zetrzyj na tarce.

Krok 3

Cebulę drobno posiekaj.

Krok 4

Składniki dodaj do jogurtu. Dopraw przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej