Pasta twarogowo-jajeczna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta twarogowo-jajeczna

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

null

1 sztuka

null

null

0.5 szklanki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajko ugotuj na twardo.

Krok 2

Ser i jajko zetrzyj na tarce.

Krok 3

Cebulę drobno posiekaj.

Krok 4

Składniki dodaj do jogurtu. Dopraw przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta twarogowo-jajeczna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej