Pasta rybna do bułeczek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rybna do bułeczek

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

4 sztuki

1 pęczek

1 pęczek

1 pęczek

1 łyżeczka

4 sztuki

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę.

Krok 2

Zieleninę i ogórki drobno posiekaj.

Krok 3

Makrelę oczyść z ości i pokrój na kawałki, wymieszaj z jajkami, zieleniną i ogórkami.

Krok 4

Dodaj musztardę, majonez i pieprz. Posmaruj bułeczki.

garlic

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Kawa mrożona frappe
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej