Pasta rybna do bułeczek

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 sztuki

4 sztuki

1 pęczek

1 pęczek

1 pęczek

1 łyżeczka

3 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę.

Krok 2

Zieleninę i ogórki drobno posiekaj.

Krok 3

Makrelę oczyść z ości i pokrój na kawałki, wymieszaj z jajkami, zieleniną i ogórkami.

Krok 4

Dodaj musztardę, majonez i pieprz. Posmaruj bułeczki.

garlic

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna  do bułeczek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
96 osób ogląda przepis:
Sernik na biszkoptach
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej