Składniki
1 sztuka
4 sztuki
4 sztuki
1 pęczek
1 pęczek
1 pęczek
1 łyżeczka
3 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę.
Krok 2
Zieleninę i ogórki drobno posiekaj.
Krok 3
Makrelę oczyść z ości i pokrój na kawałki, wymieszaj z jajkami, zieleniną i ogórkami.
Krok 4
Dodaj musztardę, majonez i pieprz. Posmaruj bułeczki.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej