
Składniki
1 sztuka
null
null
1 pęczek
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso z makreli oczyść z ości i skóry, rozdrobnij.
Krok 2
Posiekaj drobno cebulę i wymieszaj z rybą i majonezem.
Krok 3
Zmiksuj na gładką masę i dodaj posiekany szczypiorek.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej