Składniki
1 sztuka
null
null
1 pęczek
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso z makreli oczyść z ości i skóry, rozdrobnij.
Krok 2
Posiekaj drobno cebulę i wymieszaj z rybą i majonezem.
Krok 3
Zmiksuj na gładką masę i dodaj posiekany szczypiorek.
Przepisy w Waszym wykonaniu
199 osób ogląda przepis: 
Tradycyjne kotlety de volaille
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej