Składniki
1 sztuka
null
null
1 pęczek
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso z makreli oczyść z ości i skóry, rozdrobnij.
Krok 2
Posiekaj drobno cebulę i wymieszaj z rybą i majonezem.
Krok 3
Zmiksuj na gładką masę i dodaj posiekany szczypiorek.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Sałatka jogurtowa z winogronami
20 min.
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej