Aromatyczna pasta z makreli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczna pasta z makreli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 pęczek

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso z makreli oczyść z ości i skóry, rozdrobnij.

Krok 2

Posiekaj drobno cebulę i wymieszaj z rybą i majonezem.

Krok 3

Zmiksuj na gładką masę i dodaj posiekany szczypiorek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej