
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
250 gramów
0.5 szklanki
1 łyżka
2 łyżki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Twarożek zmiksuj ze śmietanką, cukrem, ketchupem, solą i pieprzem.
Krok 2
Sardynki rozdrobnij widelcem i dodaj do pasty. Dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Włóż do lodówki na 15 minut. Posyp szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej