Pasta z sardynkami i twarogiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

250 gramów

0.5 szklanki

1 łyżka

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twarożek zmiksuj ze śmietanką, cukrem, ketchupem, solą i pieprzem.

Krok 2

Sardynki rozdrobnij widelcem i dodaj do pasty. Dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut. Posyp szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej