Pasta z sardynkami i twarogiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z sardynkami i twarogiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

250 gramów

0.5 szklanki

1 łyżka

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twarożek zmiksuj ze śmietanką, cukrem, ketchupem, solą i pieprzem.

Krok 2

Sardynki rozdrobnij widelcem i dodaj do pasty. Dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut. Posyp szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z sardynkami i twarogiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka żydowska - VIDEO
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej