Pyszna pasta z makreli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pyszna pasta z makreli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

200 gramów

2 łyżki

3 sztuki

2 łyżki

1 pęczek

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makrele podziel na kawałki i wrzuć do miski.

Krok 2

Cebulę i jajka posiekaj, ser zetrzyj na tarce. Składniki dodaj do makreli i wymieszaj.

Krok 3

Dodaj masło, musztardę, drobno posiekany szczypiorek i przyprawy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pyszna pasta z makreli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej