Pyszna pasta z makreli

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

200 gramów

3 sztuki

2 łyżki

1 pęczek

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makrele podziel na kawałki i wrzuć do miski.

Krok 2

Cebulę i jajka posiekaj, ser zetrzyj na tarce. Składniki dodaj do makreli i wymieszaj.

Krok 3

Dodaj masło, musztardę, drobno posiekany szczypiorek i przyprawy.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej