Składniki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
200 gramów
2 łyżki
3 sztuki
2 łyżki
1 pęczek
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makrele podziel na kawałki i wrzuć do miski.
Krok 2
Cebulę i jajka posiekaj, ser zetrzyj na tarce. Składniki dodaj do makreli i wymieszaj.
Krok 3
Dodaj masło, musztardę, drobno posiekany szczypiorek i przyprawy.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Sos grzybowy
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej