
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 łyżka
100 gramów
2 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolę namocz na noc.
Krok 2
Następnego dnia ugotuj, lekko odparuj.
Krok 3
Cebulę posiekaj i dorzuć do fasoli wraz z kolendrą, masłem, solą i pieprzem.
Krok 4
Wszystko zmiksuj.
Krok 5
Wymieszaj z orzechami.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej