Pasta sojowa z twarogiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

0.25 łyżeczki

2 łyżki

0.25 łyżeczki

150 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Twaróg i soję przepuść przez maszynkę.

Krok 2

Cebulę posiekaj.

Krok 3

Do soi i twarogu dodaj cebulę, masło, przecier pomidorowy, sól i pieprz. Wszystko zmiksuj.

Krok 4

Dodaj obie papryki i wymieszaj.

Krok 5

Lekko schłodź i przed podaniem posyp szczypiorkiem.

pasibrzuch

Dobra rada:

Produkty sojowe są bardzo popularne wśród wegan i wegetarian. Tofu, tempeh czy mleko sojowe to wartościowe źródła białka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta sojowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
17 osób ogląda przepis:
Klasyczny burger wołowy
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej