Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
3 łyżki
1 łyżka
1 opakowanie
1 łyżka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo i obierz. Żółtka wyjmij, a białka posiekaj.
Krok 2
Sardynki rozgnieć z olejem, a następnie utrzyj z żółtkami, majonezem, solą i pieprzem.
Krok 3
Cebulę posiekaj i dodaj do sardynek wraz z posiekanymi białkami, szczypiorkiem i papryką. Schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Zupa cebulowa z piwem i grzankami - VIDEO
40 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej