
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
3 łyżki
1 łyżka
1 opakowanie
1 łyżka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo i obierz. Żółtka wyjmij, a białka posiekaj.
Krok 2
Sardynki rozgnieć z olejem, a następnie utrzyj z żółtkami, majonezem, solą i pieprzem.
Krok 3
Cebulę posiekaj i dodaj do sardynek wraz z posiekanymi białkami, szczypiorkiem i papryką. Schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej