Pasta z serka topionego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z serka topionego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozetrzyj wraz z margaryną.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie do masy dodaj przypraw i posiekany szczypiorek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej