Pasta z serka topionego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z serka topionego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozetrzyj wraz z margaryną.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie do masy dodaj przypraw i posiekany szczypiorek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Tort czekoladowy
czas przygotowania
300 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej