Pasta z serka topionego przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta z serka topionego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozetrzyj wraz z margaryną.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie do masy dodaj przypraw i posiekany szczypiorek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej