Masło bazyliowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

77

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i drobno posiekaj.

Krok 2

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 3

Dokładnie je zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej