Masło bazyliowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło bazyliowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i drobno posiekaj.

Krok 2

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 3

Dokładnie je zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Wigilia jest dla mnie jednym z najważniejszych dni w roku. To cudowna tradycja, ciągle żywa, to dzień, gdy spotyka się cała rodzina. Takich dni nie ma wiele w roku. Składamy sobie życzenia, rozmawiamy, śpiewamy kolędy. I oczywiście spożywamy specjalne polskie dania wigilijne.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej