Masło bazyliowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło bazyliowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i drobno posiekaj.

Krok 2

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 3

Dokładnie je zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło bazyliowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej