Sałata z serem brie i prażonym słonecznikiem
łatwe
22 osoby zapisały

Składniki
1 opakowanie
200 gramów
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Słonecznika upraż na suchej patelni na małym ogniu, często mieszając, aby się nie przypalił.
Krok 2
Ser brie pokrój na niewielkie kawałki.
Krok 3
Sałatę wymieszaj z serem i słonecznikiem. Całość polej sosem sałatkowym przygotowanym wg przepisu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej