Pasta rosyjska z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rosyjska z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

4 sztuki

200 gramów

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek posiekaj i utrzyj z solą i pieprzem.

Krok 2

Utrzyj masło i stopniowo dodawaj do niego czosnek i twaróg.

Krok 3

Masę wymieszaj z orzechami i schłódź.

Krok 4

Posyp melisą.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej