Surówka z porów i jabłek z jogurtem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z porów i jabłek z jogurtem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

19 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

38 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pora oczyść i pokrój w cienkie plastry.

Krok 2

Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój w słupki.

Krok 3

Z jogurtu, pieprzu i soli przygotuj sos, którym zalej sałatkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej