Surówka z porów i jabłek z jogurtem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

18 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

28 osób wydrukowało

Pobierz pdf

36 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pora oczyść i pokrój w cienkie plastry.

Krok 2

Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój w słupki.

Krok 3

Z jogurtu, pieprzu i soli przygotuj sos, którym zalej sałatkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z porów i jabłek z jogurtem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej