
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżka
2 sztuki
3 łyżki
0.5 opakowania
0.25 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę drobno poszatkuj.
Krok 2
Jabłka zetrzyj na tarce, a cebulę i natkę pietruszki posiekaj.
Krok 3
Połącz wszystkie składniki.
Krok 4
Z majonezu, jogurtu i przypraw przygotuj sos i polej nim surówkę.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej