
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżka
2 sztuki
3 łyżki
0.5 opakowania
0.25 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę drobno poszatkuj.
Krok 2
Jabłka zetrzyj na tarce, a cebulę i natkę pietruszki posiekaj.
Krok 3
Połącz wszystkie składniki.
Krok 4
Z majonezu, jogurtu i przypraw przygotuj sos i polej nim surówkę.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej