Surówka "2 selery"

Autor: Anna Włodarczyk

ratingratingratingratingrating

1

14 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 sztuki

2 sztuki

2 łyżki

1 łyżka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler korzeniowy utrzyj na tarce o grubych oczkach. Łodygi selera naciowego posiekaj w poprzek. Ogórki kiszone pokrój w cienkie plasterki.

Krok 2

1/2 opakowania sosu sałatkowego francuski winegret Knorr wymieszaj z oliwą z oliwek i octem winnym. Dodaj do surówki i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Wstaw na 15 minut do lodówki. Surówka najlepiej pasuje do ryb i drobiu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka "2 selery" - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej