
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
4 łyżki
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Utrzyj drobno kalarepę.
Krok 2
Następnie połącz ją z pokrojonymi w cząstki kawałkami jabłka i posiekanym drobno koperkiem.
Krok 3
Przypraw cukrem i majonezem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 

Chrupiąca sałata z polędwiczkami
30 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej