
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
4 łyżki
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Utrzyj drobno kalarepę.
Krok 2
Następnie połącz ją z pokrojonymi w cząstki kawałkami jabłka i posiekanym drobno koperkiem.
Krok 3
Przypraw cukrem i majonezem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej