Surówka warzywna z białym serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka warzywna z białym serem

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki.

Krok 2

Obierz ogórka ze skórki, pokrój w kostkę.

Krok 3

Sparz pomidora, obierz ze skórki i pokrój na ćwiartki.

Krok 4

Ser pokrój w kostkę.

Krok 5

W miseczce wymieszaj wszystkie pokrojone składniki - dodaj posiekany szczypiorek, śmietanę oraz pokruszoną Mini kostkę Knorr. Raz jeszcze wymieszaj. Podawaj z pieczywem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka warzywna z białym serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej