
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 pęczek
1 sztuka
1 sztuka
1 pęczek
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki.
Krok 2
Obierz ogórka ze skórki, pokrój w kostkę.
Krok 3
Sparz pomidora, obierz ze skórki i pokrój na ćwiartki.
Krok 4
Ser pokrój w kostkę.
Krok 5
W miseczce wymieszaj wszystkie pokrojone składniki - dodaj posiekany szczypiorek, śmietanę oraz pokruszoną Mini kostkę Knorr. Raz jeszcze wymieszaj. Podawaj z pieczywem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej