PRZEPISY.PL

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem

  • 30
  • 6
  • Łatwe
  • 0
4
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • sok z cytryny2 łyżki
  • cukier2 szczypty
  • pieprz1 szczypta
    • Krok 1

      Kapustę poszatkuj i wrzuć na wrzącą wodę. Dodaj Delikat Knorr i gotuj ok 5 minut, odcedź jeszcze chrupiącą.
    • Krok 2

      Kapustę skrop sokiem z cytryny i odstaw do schłodzenia. cebulę posiekaj, jabłka zetrzyj na tarce i dodaj do kapusty.
    • Krok 3

      Przypraw cukrem i pieprzem i wlej olej i wymieszaj. Podawaj do potraw mięsnych.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Przyprawa Uniwersalna Delikat KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    65
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    4
    Średnie
    567
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    2
    Łatwe
    903
    osoby dodały do Mniamlisty
    60''
    8
    Średnie
    267
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    2
    Średnie