
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
2 sztuki
2 łyżeczki
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę umyj i poszatkuj. Cebulę i marchew pokrój w cienkie paseczki.

Krok 2
Warzywa wrzuć do miski. Dodaj porwane liście kolendry i bazylii oraz posiekany szczypior z dymki.

Krok 3
Oliwę zmieszaj z sokiem z cytryny i sosem sałatkowym Knorr.

Krok 4
Następnie dobrze wymieszaj. Udekoruj listkami bazylii i podawaj.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej