
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
15 dekagramów
1 sztuka
2 łyżeczki
1 łyżeczka
2 sztuki
2 łyżeczki
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
kapustę -kroimy cieniutko jabłko trzemy na dużych otworach tarką pomidory w kostkę i ogórek cebula w cienkie piórka
Krok 2
koper,powidła,majonez i keczup mieszamy razem z przyprawą do sałatek knorr
Krok 3
dodajemy do warzyw mieszamy i odstawiamy do lodówki na 20 minut smacznego.jeśli nie ma keczupu czosnkowego dodać 1 ząbek roztartego czosnku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia. Jak więc oczyścić grzyby leśne? Podpowiadamy!
Czytaj więcejMała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.
Czytaj więcej