Surówka z kapusty pekińskiej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor: Halina Danilczuk

ratingratingratingratingrating

3

8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

36 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

15 dekagramów

1 sztuka

2 łyżeczki

1 łyżeczka

2 sztuki

2 łyżeczki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

kapustę -kroimy cieniutko jabłko trzemy na dużych otworach tarką pomidory w kostkę i ogórek cebula w cienkie piórka

Krok 2

koper,powidła,majonez i keczup mieszamy razem z przyprawą do sałatek knorr

Krok 3

dodajemy do warzyw mieszamy i odstawiamy do lodówki na 20 minut smacznego.jeśli nie ma keczupu czosnkowego dodać 1 ząbek roztartego czosnku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z kapusty pekińskiej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej