
Składniki
3 łyżki
2 sztuki
0.5 sztuki
1 łyżka
1 łyżeczka
1 łyżka
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Drobno poszatkuj kapustę i zmieszaj ją z utartą marchewkę, porem skrojonym w krążki.
Krok 2
Zmieszaj za pomocą trzepaczki, sok z cytryny, sos sojowy, oleje i sos sałatkowy Knorr.
Krok 3
Przygotowaną zalewę wlej do kapusty i wszystko dobrze wymieszaj. Odstaw na pół godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej