
Składniki
0.5 sztuki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
0.5 pęczka
5 szczypt
3 szczypty
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj, posyp szczyptą cukru, dobrze wymieszaj i odstaw na 15 minut.
Krok 2
Szalotki posiekaj, pomidora pokrój w drobną kostkę i dodaj do kapusty. Dopraw pieprzem.
Krok 3
Sos sałatkowy przygotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Krok 4
Na końcu wymieszaj z warzywami. Dodaj koperek i podawaj.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej


































