Surówka z młodej kapusty z pomidorami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z młodej kapusty z pomidorami

Autor: Islander85

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

36 osób wydrukowało

Pobierz pdf

41 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

0.5 pęczka

5 szczypt

3 szczypty

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę poszatkuj, posyp szczyptą cukru, dobrze wymieszaj i odstaw na 15 minut.

Krok 2

Szalotki posiekaj, pomidora pokrój w drobną kostkę i dodaj do kapusty. Dopraw pieprzem.

Krok 3

Sos sałatkowy przygotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Krok 4

Na końcu wymieszaj z warzywami. Dodaj koperek i podawaj.

1

Opinie o przepisie

  • daniel ostrowski

    daniel ostrowski , 02.06.2018

    Tak nie sprawdzałem.Testujemy

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z młodej kapusty z pomidorami  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej