
Składniki
0.5 sztuki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
0.5 pęczka
5 szczypt
3 szczypty
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj, posyp szczyptą cukru, dobrze wymieszaj i odstaw na 15 minut.
Krok 2
Szalotki posiekaj, pomidora pokrój w drobną kostkę i dodaj do kapusty. Dopraw pieprzem.
Krok 3
Sos sałatkowy przygotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Krok 4
Na końcu wymieszaj z warzywami. Dodaj koperek i podawaj.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej


































