Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkami
łatwe
1294 osoby zapisały

Składniki
1 sztuka
2 sztuki
0.5 opakowania
2 sztuki
6 łyżek
1 sztuka
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę przekrój wzdłuż i pokrój w paski.

Krok 2
Marchew i jabłko obierz, zetrzyj na tarce, dodając sok z cytryny.

Krok 3
Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę.

Krok 4
Sos Knorr wymieszaj z olejem i wodą.

Krok 5
Składniki połącz z kapustą i polej sosem.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej