PRZEPISY.PL

Surówka z czerwonej kapusty

  • 30
  • 3
  • Łatwe
  • 0
5
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • cebula1 szt
  • pieprz1 szczypta
  • sól1 szczypta
  • cukier1 szczypta
  • sok z cytryny0.5 szt
  • ocet winny1 łyżka
  • majonez3 łyżki
  • czerwona kapusta1 szt
    • Krok 1

      Kapustę umyj, poszatkuj, obgotuj i odcedź.
    • Krok 2

      Cebulę pokrój w kostkę i dodaj do kapusty.
    • Krok 3

      Dopraw solą, pieprzem, cukrem, octem i sokiem z cytryny.
    • Krok 4

      Wszystko dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na 30 minut.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    146
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    8
    Łatwe
    35
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    40
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    2
    Łatwe
    10
    osób dodało do Mniamlisty
    15''
    1
    Łatwe