
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
200 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę drobno szatkujemy.
Krok 2
Marchewkę po obraniu kroimy w zapałki, a rzodkiewkę i ogórka w plasterki.
Krok 3
Pomidora ponawiamy gniazd nasiennych i kroimy w ósemki.
Krok 4
Sałatę płuczemy i dokładnie osuszamy.
Krok 5
Składniki delikatnie mieszamy ze sobą i dodajemy sos sałatkowy przygotowany zgodnie z instrukcją. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej