
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
200 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę drobno szatkujemy.
Krok 2
Marchewkę po obraniu kroimy w zapałki, a rzodkiewkę i ogórka w plasterki.
Krok 3
Pomidora ponawiamy gniazd nasiennych i kroimy w ósemki.
Krok 4
Sałatę płuczemy i dokładnie osuszamy.
Krok 5
Składniki delikatnie mieszamy ze sobą i dodajemy sos sałatkowy przygotowany zgodnie z instrukcją. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej