
Składniki
3 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do dużej miski dodaj umyte i pokrojone w kostkę pomidory, ogórka oraz pokrojoną w paski kapustę pekińską. Następnie dodaj drobno posiekany szczypiorek.
Krok 2
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek i doprawi do smaku.
Krok 3
Wszystko dokładnie wymieszaj i odstaw na 5 min do lodówki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej