Surówka z kapusty włoskiej z olejem lnianym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z kapusty włoskiej

Autor: Center

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

125 mililitrów

4 sztuki

1 sztuka

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę posiekaj na paski. Zalej olejem lnianym.

Krok 2

Zetrzyj marchew na tarce i włóż do miski.

Krok 3

Czosnek przeciśnij przez wyciskarkę lub pokrój na malutki kosteczki. Dodaj resztę składników i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pieczeń rybna
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej