Surówka z kapusty włoskiej z olejem lnianym przepis – Zobacz na przepisy.pl

Surówka z kapusty włoskiej

Autor: Center

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

125 mililitrów

4 sztuki

1 sztuka

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę posiekaj na paski. Zalej olejem lnianym.

Krok 2

Zetrzyj marchew na tarce i włóż do miski.

Krok 3

Czosnek przeciśnij przez wyciskarkę lub pokrój na malutki kosteczki. Dodaj resztę składników i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty włoskiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej