Surówka z młodej kapusty kiszonej z marchewką
łatwe
80 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
2 sztuki
1 opakowanie
200 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Młodą kapustę kiszoną posiekać, zetrzeć marchew na tarce o grubych oczkach, bardzo drobno pokroić cebulę.
Krok 2
1/2 opakowania sosu sałatkowego koperkowo-ziołowego Knorr wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i 1 łyżką wody.
Krok 3
Wymieszać warzyw z sosem, podawać po 15 minutach chłodzenia w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej