
Składniki
1 sztuka
3 łyżki
4 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
0.5 pęczka
1 łyżka
2 sztuki
2 sztuki
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzepę zetrzyj na tarce.
Krok 2
Jabłka pokrój w słupki, cebulę posiekaj, a ogórki pokrój w kostkę.
Krok 3
Koperek posiekaj, dodaj sok z cytryny, olej, wodę i wymieszaj.
Krok 4
Do sosu dodaj przyprawy i zalej nim surówkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej