
Składniki
250 gramów
1 sztuka
1 pęczek
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę pokroić. Kalarepkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach razem z rzodkiewką. Posiekać koperek.
Krok 2
1/2 opakowania sosu sałatkowego koperkowo-ziołowego Knorr wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i 1 łyżką wody.
Krok 3
Wymieszać warzywa z rozrobionym sosem. Wstawić na 15 minut do lodówki.
Krok 4
Jest to idealna surówka do kotletów mielonych czy schabowych.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej