Surówka z czarnej rzodkwi i jabłka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z czarnej rzodkwi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 łyżeczka

0.5 opakowania

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz rzodkiew, a następnie zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.

Krok 2

Jabłko obierz, zetrzyj na tarce i dodaj do rzodkiewki.

Krok 3

Wlej jogurt i dopraw solą, pieprzem i cukrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kurczak w cieście
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej