Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 łyżeczka
0.5 opakowania
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz rzodkiew, a następnie zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
Jabłko obierz, zetrzyj na tarce i dodaj do rzodkiewki.
Krok 3
Wlej jogurt i dopraw solą, pieprzem i cukrem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Bucatini z sosem grzybowo-serowym
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej