Surówka z czarnej rzodkwi i jabłka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z czarnej rzodkwi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 łyżeczka

0.5 opakowania

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz rzodkiew, a następnie zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.

Krok 2

Jabłko obierz, zetrzyj na tarce i dodaj do rzodkiewki.

Krok 3

Wlej jogurt i dopraw solą, pieprzem i cukrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pierogi z soczewicą
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej