Surówka z czarnej rzodkwi i jabłka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z czarnej rzodkwi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 łyżeczka

0.5 opakowania

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz rzodkiew, a następnie zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.

Krok 2

Jabłko obierz, zetrzyj na tarce i dodaj do rzodkiewki.

Krok 3

Wlej jogurt i dopraw solą, pieprzem i cukrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Wegetariańskie tortille
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej