
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 łyżeczka
0.5 opakowania
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz rzodkiew, a następnie zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
Jabłko obierz, zetrzyj na tarce i dodaj do rzodkiewki.
Krok 3
Wlej jogurt i dopraw solą, pieprzem i cukrem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej