Surówka z czarnej rzodkwi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

121

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 łyżeczka

0.5 opakowania

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz rzodkiew, a następnie zetrzyj na tarce i skrop sokiem z cytryny.

Krok 2

Jabłko obierz, zetrzyj na tarce i dodaj do rzodkiewki.

Krok 3

Wlej jogurt i dopraw solą, pieprzem i cukrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z czarnej rzodkwi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej