Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nać selera pokrój na drobne kawałki.

Krok 2

Zalej jogurtem brzoskwiniowym i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Warzywa z grilla
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej