Surówka z selera naciowego z jogurtem brzoskwiniowym
8 os.
łatwe
15 min.
4 os.
Pobierz pdf
Udostępnij11 osób zapisało

Składniki
1 pęczek
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nać selera pokrój na drobne kawałki.
Krok 2
Zalej jogurtem brzoskwiniowym i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Ziemniaki zapiekane w ziołach
60 min.
średnie
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej