Surówka z kapusty czerwonej i białej

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

129

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 gramów

400 gramów

1 sztuka

1 pęczek

5 łyżek

1.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Musztardę wymieszaj z solą i octem. Nadal mieszaj dodając cienką strużką oliwę.

Krok 2

Obie kapusty poszatkuj, dodaj posiekany szczypiorek.

Krok 3

Polej sosem, wymieszaj i Schłódź w lodówce pod przykryciem co najmniej 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty czerwonej i białej  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pieczeń rybna
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej